Academy

Onze acadamy

Wil jij je kennis en vaardigheden vergroten? Dan zijn de trainingen van Op Maat inburgeren de ideale stap voor jou. Van een korte cursus die je direct online kunt bekijken tot een training verdeeld over meerdere dagdelen.

Wij zijn een gerenommeerd opleider binnen de inburgeringsbranche. Wij lopen voorop in het signaleren van nieuwe ontwikkelingen rondom de nieuwe Wet Inburgeren 2022. Onze acadamy speelt in op de actualiteit en bevatten een mix van theorie, interessante cases en veel interactie.

Inschrijven voor onze summerschool is vanaf nu mogelijk. Onze overige trainingen komen binnenkort online te staan.

Logo Hobeon
Gecertificeerde trainingen

Onze opleidingen zijn door Hobeon gecetificeeerd als post HBO-opleiding. Met een erkend hobeon certificitaat wordt jouw kennis en expertise zichtbaar en  vergroot je als professional je kansen op de arbeidsmarkt. 

Incompany

Onze opleidingen en trainingen kunnen ook Incompany op locatie worden verzorgd. Daarnaast is onze expertise in te zetten in de door jouw gewenste leervorm. Daarmee verzorgen wij een Incompany training die volledig wordt opgesteld op basis van jouw behoeften. Dit betreft zaken als de locatie, inhoud en duur van de training, maar ook de docent en diens wijze van lesgeven worden afgestemd op de voorkeur van de deelnemers. Elke gemeente of organisatie loopt tegen eigen uitdagingen of knelpunten aan, werkt op een andere wijze en heeft daardoor behoefte aan een specifieke benadering.

Onze adviseurs komen graag samen met de docent bij jouw organisatie langs om de wensen en behoeften binnen het team te bespreken. Samen met de interne inhoudsdeskundigen en de eindverantwoordelijke kunnen wij dit nader afstemmen tot een definitief programma. Uitgangspunt hierbij is dat er door middel van maatwerk een training wordt opgesteld die optimaal aansluit bij de leerdoelen van jouw medewerkers. 

Start vandaag!

Wil jij vrijblijvend persoonlijk advies voor jouw bedrijf? Tijdens een intake stemmen we graag de wensen en behoeften zo goed mogelijk af en helpen we je bij het vinden van het juiste traject.